Top 6 cele mai îndrăgite filme animate ale anului 2017

SECRETE DULCI
11.09.2017

Anul 2017 este un an interesant din perspectiva filmelor de animaţie, care uşor uşor au început să câştige teren în faţa filmelor SF şi a celor de acţiune, deşi numărul acestor producţii este semnificativ mai mic decât a altor genuri. Filmele animate atrag un public din ce în ce mai numeros datorită temelor variate abordate şi a îmbunătăţirii tehnologiei de realizare. Atât cei mici şi, mai nou şi adulţii, adoră să se uite la animaţii, pentru că, nu-i aşa, oricât de mult am înainta în vârstă, tot copii rămânem în sufletul nostru. 

Iată mai jos un top 6 al celor mai apreciate şi aşteptate animaţii ale acestui an:

The Lego Batman Movie

Poate cea mai aşteptată animaţie a acestui an, filmul Lego Batman îi aduce pe marile ecrane pe super eroul Batman alături de celelalte personaje cunoscute din universul DC Comics. În această comedie animată Bruce Wayne nu numai că trebuie să apere oraşul de adversarul său Joker, ci şi să facă faţă cu brio responsabilităţilor pe care le are faţă de băiatul pe care l-a adoptat.

Cars 3

Filmul animat Cars 3 a avut premiera în România în luna Iunie a acestui an. Filmul spune povestea legendarului Fulger McQueen care, luat prin surprindere de rivalii săi mai tineri este scos din competiţia pe care o iubeşte cel mai mult. Însă, cu ajutorul unui mecanic auto priceput, pe nume Cruz Ramirez, acesta reuşeşte să îşi reintre în formă pentru a câştiga.

Despicable Me 3

Seria Sunt un mic ticălos continuă şi în acest an. După cele 2 filme animate de succes: Sunt un mic ticălos 2 și Minionii, în luna Iunie a acestui an a apărut în cinema şi Despicable Me 3. Filmul animat urmăreşte povestea lui Gru, Lucy, și a simpaticelor, Margo, Edith și Agnes, alături, bineînțeles de adorabilii Minioni.

The LEGO Ninjago Movie

Filmul animat Lego Ninjago va avea premiera în România la finalul lunii Septembrie a acestui an. Animaţia prezintă aventura unei echipe de 6 adolescenţi care trebuie să demonstreze că nu sunt doar o gaşcă de tineri rebeli ci niște războinici secreți înzestrați cu abilități deosebite, capabili să apere oraşul Ninjago de forţele întunecate.

My Little Pony the Movie

Filmul animat My Little Pony va apărea pe ecranele din cinema în luna Octombrie. Filmul prezintă incredibilele aventuri ale prietenilor ponei ce încearcă din răsputeri să salveze oraşul Ponyville. În călătoria lor,  prietenii Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy și Rarity leagă noi prietenii şi descoperă provocări interesante.

Olaf's Frozen Adventure

Olaf's Frozen Adventure este un scurt-metraj marca Disney ce va putea fi vizionat în cinema în deschiderea animaţiei Coco din data de 11 Noiembrie 2017.

Filmele animate de care am amintit sunt printre cele mai îndrăgite animaţii de către cei mici. Şi, pentru că ne place să aducem zâmbete pe buzele piticilor, cake designerii Ana Pan creează şi modelează din pastă de zahăr cele mai frumoase torturi şi figurine personalizate, pentru ca de la petrecerea copilului să nu lipsească personajul animat preferat.

Comandă online cele mai spectaculoase torturi personalizate

Sursa foto: heyuguys.com

Spune-ne părerea ta

Postează un comentariu legat de acest subiect


POSTEAZĂ COMENTARIUL