Figurinele surprinzătoare au fost create de zânele noastre de pe tărâmul Designului. Absolvente ale unor școli de artă, cake designerii noștri își demonstrează măiestria și pasiunea cu fiecare produs pe care îl realizează pentru copilul tău, folosind rețete secrete pe care numai ele le pot descifra.

Cake designerii modelează povești în pasta de zahăr și transformă torturile în opere de artă. Minunile dulci implică talent, creativitate, pasiune, determinare. În această sferă fiecare cake designer încearcă diverse stiluri și tehnici dar scopul final este definirea propriului stil pe care să-l cizeleze cât mai aproape de perfecțiune.
Prima etapă pentru crearea unei povești dulci este cunoașterea gusturilor și așteptărilor celui mic. Fiecare tort este unic și surprinde personalitatea sărbătoritului. Mai apoi urmează etapa creativă, cea mai complexa dintre toate, unde ținem cont de proporție, simetrie, armonie, contrast, ritm, detalii.

Andreea

Designer

Camelia

Designer

Elisabeta

Designer

Ionela

Designer

Pe lângă designul de poveste al torturilor deja bine cunoscut, departamentul nostru de Design a dezvoltat o nouă gamă de torturi pentru copii în care am integrat un inedit stil decorativ, cu elemente ritmate 2D, culori pastelate sau pete plate. Degradeurile fine ajută personajele de poveste să iasă în evidență. Am ales un stil curat, clar, modern, în care culorile și formele se îmbină armonios. Volumetria personajelor este susținută de o paletă cromatică modernă.
Vă invităm să le cunoașteți prin deliciile personalizate pe care le creează cu o imensă pasiune și migală!