CE SPUN CLIENȚII DESPRE NOI

Mulțumesc pentru tortul Botezului meu! Felicitări tuturor celor care au contribuit la realizarea lui! Deja mami are modelul pentru tortul meu când voi împlini un an! Ne revedem peste câteva luni!
Natalia
Dorim să vă mulțumim pentru tortul foarte frumos și gustos pe care ni l-ați pregătit.Cele mai sincere aprecieri cake designerilor!
Ioana
Multumesc pentru tortul reușit, care a fost SUPERB, gustos, EXCELENT. A fost peste asteptări, iar figurinele cu minioni au fost atracția petrecerii.
Marian
Tortul a fost absolut minunat și ca mod de prezentare ți ca gust, fiind apreciat de absolut toți invitații. Mulțumim pentru întregirea și îndulcirea petrecerii fetiței noastre.
Carmen
Am comandat torturi de la voi până acum de cel puțin 30 ori iar ca ani încă din 2003. Merită! În familia noastră nu putem sărbători o petrecere de poveste fără gustul deliciilor voastre. Cel mic a fost foarte emoționat de surpriză!
Raluca
Multumesc pentru tortul minunat pe care l-a avut fetița mea. A fost exact cum ne-am dorit, sigur va ramâne o amintire foarte placută. Abia așteptăm următorul eveniment cu tort!
Florența
Candy bar-ul de la petrecerea băiețelului meu a fost mai mult decât delicios și foarte frumos personalizat, exact așa cum ne-am dorit.  Toți invitații au roit în jurul lui întreaga petrecere, ca albinuțele la miere!
Cezara
Tortul a ajuns foarte bine la grădi și, ceeeeeel mai important, a fost foarte, foarte, foarte bun și foarte apreciat de toți invitații!!!
Florina
Având în vedere comunicarea, solicitudinea și serviciul de calitate pe care ni le-ați oferit, cu siguranță că vom mai avea și alte colaborări. Deja m-au întrebat consumatorii care este sursa.  Evident, v-am recomandat cu caldură. Vă mulțumesc mult! A fost foarte bine și mai ales bun.
Anca