3 moduri adorabile de a prepara micul dejun copilului tău

SECRETE DULCI
25.07.2017

 În general, copiii sunt dificili dis-de-dimineață, nu vor să mănânce și pot să devină mofturoși. Îi poți convinge să mănânce dimineața dacă le prepari un mic dejun sănătos care, în același timp, să arate adorabil. Iar pentru a-i îndulci, le poți da un desert ideal pentru cei mici, extrem de aromat. Îl găsești aici  .

Ouă găinușă

După ce fierbi ouăle, folosește un morcov pentru a face creasta și ciocul. Pentru ochi, poți folosi bucățele de măsline. Așează ouăle vertical pentru a arăta ca niște pui de găină. 

Sursa foto: Pinterest

 

Toast ursuleț

Pe o felie de pâine integrală toast, pune unt de arahide. Taie felii rotunde dintr-o banană, pe care să le pui peste untul de arahide, în locul urechilor și boticului. Pentru ochi și nas poți folosi, afine sau stafide. 

Sursa foto: Pinterest

 

Sandwich văcuţă

Folosește 2 felii de pâine albă, peste cea care va reprezenta boticul văcuței, pune o felie mare de șuncă de curcan, care să acopere felia de pâine. Peste aceasta, pune 2 felii mici și rotunde de mușchi file. Ochii văcuței îi poți realiza din felii de brânză, peste care să pui bucăți de măsline, care să reprezinte pupilele. De asemenea, nările le poți construi tot din măsline. Detalii precum coarnele și inelul le poți realiza din ardei sau roșii.

Sursa foto: Pinterest

Cu aceste idei de mic dejun, îți dorim să ai parte de dimineți pline de zâmbete !

 

Spune-ne părerea ta

Postează un comentariu legat de acest subiect


POSTEAZĂ COMENTARIUL