5 idei de petreceri în aer liber pentru copii

SECRETE DULCI
15.06.2017

Pictează totul în neon

Culorile neon sunt în trend acum, deci de ce sa nu înviorezi petrecerea copilului tău cu o bătaie cu pudră colorată #bio. Aceasta se face foarte ușor din amidon alimentar, apă si colorant (pentru tutorial click pe link). Te asigurăm că va fi distractie maximă, iar micuții vor fi mai mult decât încantati să se murdărească în culori. P.S. Nicio grijă! Pudra iese ușor de pe haine după o simplă spălare.

Sursa: https://ro.pinterest.com/pin/298645019017971800/

Petrecere florală

Când spui „vară” te gândești instant la flori frumoase. De aceea, o petrecere înflorată în curte este o idee minunată. Poți adăuga detalii, cum ar fi trandafirii din hârtie creponată sau origami și un desert bar al cărui vedetă să fie un tort cu flori de zahăr, înconjurat de macarons și bunătăți care mai de care mai colorate și diferite. Dacă gradina ta a înflorit, este o ocazie perfectă de o petrecere în aer liber alături de copii.

Sursa: https://ro.pinterest.com/pin/192599321534824969/

Treasure hunt

Dacă vrei să dezvolți curiozitatea și spiritul de aventură ale copiilor tăi, poți organiza o petrecere în care să incluzi și un treasure hunt. Piticii vor fi bucuroși să afle că îi așteaptă un traseu cu indicii unde vor descoperi tot felul de surprize dulci: bănuți de ciocolată, bomboane, cupcakes, macarons, figurine dulci, acadele sau alte dulciuri.

Sursa: https://br.pinterest.com/pin/58195020155315284/

Petrecere safari

Toți copiii adoră animăluțele pentru că sunt pufoase si drăguțe. De ce să nu te folosești de acest detaliu în petrecerea copilului tau? Pe lângă vedeta petrecerii, un tort colorat cu animaluțe, poți folosi un video proiector pentru ca princhindeii să învețe lucruri noi și fascinante despre animale, face painting în tema animal print, frunze și plante tropicale și un animator îmbracat în panda.

Sursa: https://ro.pinterest.com/pin/435582595200536011/

Pineapple party

Transformă vara copiilor tăi într-una tropicală cu o petrecere plină de culoare și voie bună. Poți incepe prin trimiterea invitațiilor în care să le ceri musafirilor un dress code în galben și verde crud. Folosește mini proiecte de DIY cum ar fi: coifuri în formă de ananas (pentru tutorial click pe link), mini-prăjituri cu ananas, smoothie de ananas. Cu siguranță copiii vor fi super încântați de idee și în plus, vor mânca alimente sănătoase și se vor și distra.

Sursa: https://ro.pinterest.com/pin/187884615683610334/

 

 

 

 

Spune-ne părerea ta

Postează un comentariu legat de acest subiect


POSTEAZĂ COMENTARIUL