Intră în lumea prințeselor Disney

SECRETE DULCI
04.09.2017

Fie ele blonde, roșcate, cu părul negru sau castaniu, cele mai faimoase prințese ale tuturor timpurilor, deși au înfățisări diferite, fiecare fiind specială în felul ei, acestea au în principiu același destin - sau cel puțin același final fericit de poveste în care rămân împreună alături de frumosul lor prinț. Așadar, pentru cei care vor să intre în fermecata lume a prințeselor Disney, mai jos o scurtă descriere despre fiecare în parte:

Prințesa Albă ca Zăpada

Frumoasa prințesă este personajul principal din animația Disney realizată în 1937 ,,Albă ca Zăpada și Cei Șapte Pitici”; defapt ea este un personaj dintr-o poveste germană denumită ,,Schneewittchen”. Albă ca Zăpada are onoarea de a fi prima prințesă Disney, deschizând drumul pentru cele care vor urma. Dragostea ei adevărată este prințul, care are puterea de a o trezi din somnul său etern printr-un sărut magic. La 14 ani, ea este cea mai tânără dintre colegele ei prințese.

Prințesa Cenusăreasa

Cea de-a doua prințesă Disney, protagonista animației cu același nume, Cenusăreasa are 19 ani și trăieste la mâna mamei și surorilor vitrege, până când este ajutată de Zâna cea Bună să își croiască drumul spre fericire, găsindu-și totodată și prințul mult visat.

Prințesa Aurora

Personajul principal din povestea și animația ,,Frumoasa Adormită”, implică din nou un prinț care o salvează de la somnul cel veșnic și astfel trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți. Aurora are toate calitățile unei prințese: blândă, elegantă, timidă, sofisticată și o romantică incurabilă. Aurora are distincția de a fi singura dintre prințesele Disney care apare doar 18 minute pe ecran și își cântă majoritatea replicilor.

Prințesa Ariel

Este cea mai specială dintre prințese pentru că este sirenă. Ariel este dispusă să renunțe la viața ei din adâncuri pentru a fi alături de dragostea ei adevărată de pe uscat. Este totodată și prima dintre prințese care are un copil pe nume Melody (în Mica Sirenă 2).

Prințesa Rapunzel

Protagonista animației ,,O poveste încâlcită”, Rapunzel are parul blond, lung, cu proprietați magice de regenerare. Aceasta este închisă într-un turn fără ieșire, de către mama vitregă care vrea să se mențină tânără profitând de puterile fiicei ei. Rapunzel este prima prințesă cu puteri magice.

Prințesa Merida

A doua prințesă cu părul roșcat după Ariel, Merida din animația ,,Neînfricata” trăiește în Scoția Medievală și este și prima prințesă mai atipică, fără interese romantice. Scopurile ei unice par să fie antrenamentul de luptă cu arcul cu săgeți și salvarea familei sale.

Prințesa Elsa

Sora cea mare din animația ,,Regatul de Gheață”, Elsa este și ea o prințesă cu puteri magice. Deși la început face numai rău din cauza puterilor sale și din acest motiv se retrage în Palatul de Gheață. Elsa învață ulterior să-și stăpânească aceste puteri și se întoarce în Arendelle alături de sora sa Anna.

Prințesa Sofia

Sofia a avut o viata obișnuita care s-a schimbat când mama sa s-a căsătorit cu Regele Roland al II-lea. Sofia devine dintr-o dată prințesă și trebuie să se adapteze unei lumi strălucitoare și, uneori, foarte derutantă. Ea începe sa meargă la cursurile Academiei de Pregătire a Prințeselor și, cu ajutorul profesorilor, zânele Flora, Fauna si Vreme Bună, dar și a altor prințese ca Cenușăreasa si drăgălașii ei prieteni din lumea animalelor învață cum trebuie să se comporte exemplar.

Prințesa Tinkerbell

Fiecare zână este născută cu un talent special. Zânele pot face florile să îmbobocească, pot face licuricii să strălucească sau pot trasa modele minunate iarna, în gheața de pe geamuri. Tinkerbell consideră că talentul ei de a repara oale, ibrice sau tigăi, nu este la fel de important sau special ca al altor zâne, deoarece colegele ei sunt trimise în lume, pe când ea trebuie să rămână în Orașul Zânelor. Tink învață că abilitățile ei unice reprezintă cheia rezolvării problemelor și descoperă că atunci când ai încredere în forțele proprii se pot întâmpla lucruri magice.

Cake designerii noștri modelează povești în pasta de zahăr și transformă toate prințesele în reale opere de artă. Dacă vrei ca petrecerea copilului tău să fie una unde visele pot deveni realitate, comanda online un tort în glazură decor împreună cu frumoasele prințese. Noi te asigurăm că totul va ieși în armonie cu imaginația fetiței tale și te asigurăm că și gustul va fi pe măsura așteptărilor. 

Spune-ne părerea ta

Postează un comentariu legat de acest subiect


POSTEAZĂ COMENTARIUL